02 octombrie 2012

Prin Sibiul meu: Cibinfest

sursa foto: Sebastian Marcovici
Oktoberfest sau Cibinfest mai pe limba noastra a sibienilor, a fost weekend-ul acesta.
De cand intrai in Piata Mare era ceva care te indemna la voie buna. Casute multe cu tot felul de mirodeni: turta dulce, acadele, carnati, gogosi si alte bunatati unguresti. Tiribombe, o chestie care te rotea in sus si-n jos, de te facea sa-ti pierzi mintile, trenulete nebune, cinema 7D si alte nebunii te indemnau parca sa te urici in ele.
Vineri seara, am dat si eu o tura pe acolo. Cu greu am gasit o masa si ne-am asezat doar asa de dragul atmosferei. Dupa nici 10 min. apare pe scena o mica formatie de nemti (draguti rau si imbracati atat de simpatic) si incep sa cante ceva pe limba lor. Nu prea ii intelegeam ca na Io nu stiu o boaba de nemteste, dar chiar au facut atmosfera.
Mai, dar fain o fost!
Atat de fain, de nu m-am mai oprit din dansat si cantat. Asta in conditiile in care am baut doar bere fara alcool, ca na a doua zi mergeam la job.
Toata distractia a tinut asa pana pe la 23. 
Ma repet! Mai, dar fain rau o fost!
   sursa foto: Sebastian Marcovici
Nebunia serii a fost alta.
Cum pierdusem un mic pariu si cum prietenii au aflat ca eu am rau de inaltime si senzatiile tari nu sunt pentru mine, m-au provocat sa ma urac in dracia aia numita "ciocane".
Dupa mai bine de 30 de minute ajung in dracie. Porneste. Cu ochii strans inchisi simteam doar senzatia aia de nu bine. La un moment dat se aude "Alexandra deschide ochii sa vezi cat de fain iiiiii!" Deschid. Sincer, chiar nu a fost cea mai stralucita idee. Cand am vazut Piata Mare sub picioare, am inceput sa zbier, dar sa zbier de frica, de tot, am si plans chiar. Cele mai lungi 2 minute ever!
O seara reusita! 
SiBIUL e altfel ...
Pozele de mai jos sunt din categoria: noroc ca exista poze! (:
   sursa foto: Adrian Vinarean
Just me!

5 comentarii: