17 ianuarie 2013

Povestea Andreei

Ieri imi povestea o colega, povestea de dragoste a unei prietene de a ei. O s-o numesc Andreea, pentru ca i-am uitat numele.
Andreea, s-a casatorit la 25 de ani dupa o lunga relatie de iubire si dupa aproape 6 luni de casatorie, zana si-a dat seama ca nu e fericita si ceva ii lipseste. Dupa cele 6 luni de convietuire si-a dat seama ca sotul ei e un copil imatur si nu o intelege, astfel a cerut divortul. Tanara, frumoasa, dar divortata si-a gasit fericirea cateva luni mai tarziu alaturi de un tanar barbat in varsta de 53 de ani. Specific ca tatal ei are 54 ani. Mno, domnul e un respectabil doctor din Sibiu cu o educatie aleasa banuiesc si o situatie pe masura.
Andreea e fericita si banuiesc ca domnul doctor nu e un copil imatur.

E povestea ei, dar povestea ei m-a pus sa ma gandesc la un singur lucru: oare ce ar zice tata daca eu m-as indragostii de un barbat de 53 de ani? Da! Brusc gandul asta supid m-a facut sa tresar si sa zic: nehhh! Imposibil nu e, dar totusi zic pas! 
Analizand sirul povestii imi dau seama ca niciodata nu stii cu adevarat ceea ce-ti doresti. Pe parcurs oamenii se schimba, se razgandesc, dar important e sa stii sa continuui si fara ei.

 " It's one of the great tragedies of life - something always changes.” -House, MD

Just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu