07 mai 2014

Diferenta care face esenta

Lucrurile mici conteaza. Conteaza mult. Aproape intotdeauna ele fac diferenta! Imi amintesc cat de mult imi placea sa-l aud: "Alexandra, asta e esenta care face diferenta!" 

Toti stim, dar toti omitem sa facem ceva in privinta asta. 
Stiu ... suntem prea ocupati! Job, cariera, bani, distractie bla bla bla... am podul plin de motive si scuze si sincer nu mai am loc de altele. 
Omitem sa bagam de seama micile detali care cu siguranta uneori ne-ar deschide ochii. Si de regula le constientizezi atunci cand nu mai ai parte de ele. Evident!
Iti dai seama cat de important e un somn bun atunci cand oboseala te doboara. Cu ani observi ca o noapte pierduta in wk te face sa o regreti apoi toata saptamana.

Realizezi cat de buna e apa atunci cand esti insetat si n-ai de unde bea nici macar o picatura. Si din sumedenia de prieteni realizezi ca niciunul nu ti-ar aduce o cana cu apa. Putem apa sa o inlocuim cu o vorba potrivita la momentul potrivit.
Realizezi cat de important e sa iti iei la revedere de la cineva cu vorbe frumoase mai ales cand persoana respectiva dispare brusc de langa tine. Urasc asta!
Iti dai seama ca o imbratisare e inestimabila atunci cand esti singur si nu are cine sa te imbratiseze.
Iti dai seama ca iubirea e cea care te face sa simti ca traiesti abia dupa ce ai pierdut prea mult timp plangand de mila unei iubiri pierdute, neincercand sa privesti mai departe ...


Pana la urma toti ne dam seama.

Unii mai devreme, unii mai tarziu. Iar altii prea tarziu...

Hai sa facem din exceptii reguli de viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu