12 noiembrie 2014

#prinSibiulmeu: MELOR

Pentru cele mai cochete si stilate fete din Sibiu se anunta o toamna interesanta si nu numai. Marti 11 noiembrie s-a deschis un nou brand romanesc marca Nicole Stanese si Liliana Tempean - MELOR. Ceea ce e si mai interesant este ca produsele pe care se gasesc in magazin sunt create in burgul nostru - Sibiu.
 "Am reușit, împreuna cu prietena si asociata mea Liliana Tempean, sa conturam un brand frumos, delicat si simplu, MELOR. Ne dorim sa facem fericite femeile care ne calca pragul, oferindu-le produse de calitate, speciale prin detalii si numarul mic de bucati pe model”, spune Nicolle Stănese.
Ador creatile simple pline de ceva nou si nu create in serie. Atunci cand calc intr-un magazin de haine vreu sa gasesc o muzica linistita si o ambianta care sa ma ajute sa ma decid mai usor. Abia astept sa trec pragul Melor.
Succes fetelor!




Sursa pozelor: Fb

Primul magazin MELOR de la Sibiu il gasiti pe Bulevardul Victoriei, nr.32 intre 11.00-19.00, de luni pana vineri si sambata intre 11.00-15.00.
Hainele create la Sibiu vor putea fi achiziționate și online. În următoarele săptămâni clienții vor intra în posesia produselor comandând pe www.melor.ro (site in lucru).
Primele produse sunt create pentru femei, iar pentru anul viitor se pregătește lansarea liniei Baby MELOR, Lady MELORsi Mr. MELOR.

!A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu