13 martie 2013

Nou: GymboDance Sibiu

Oamnenii frumosi, au numai idei frumoase si bune. Cei de la GymboDance au adus in sala lor cel mai nou concept de a te mentine in forma si de a arde multe calorii - Spinning!
Adaptat pentru a se potrivi unei game largi de abilitati si scopuri de fitness, programul de Spinning si bicicletele Spinner livreaza un antrenament personalizat, o ardere de calorii incredibila si o provocare personala-toate intr-un ritm auto-dirijat.
Iti placea sa te plimbi cu bicicleta cand erai copil? Experimenteaza aceeasi bucurie pe care o simteai atunci si bucura-te de beneficiile de sanatate si fitness de care ai nevoie acum cand ai crescut! Haine confortabile de antrenament, o sticla de apa si un simt al aventurii sunt tot ce ai nevoie pentru a incepe.

Eu nu prea stiu ce reprezinta acest nou concept, dar ma "mananca" o curiozitate asa de mare sa vad cum e si ce se intampla la ora asta.
Am tras, asa un pic, cu ochiul sa vad ce se intampla acolo. Bifat: buna dispozitie, muzica energica si ceva care mi-a atras atentia rau de tot: lumini si lasere ca in disco. 
Oare cum e sa pedalezi si in acelasi timp sa te simti ca in disco? Trebuie sa fie wow!!
Mai ales ca cel care tine ora e un domn simpatic cu o energie debordabila. Umbla vorba prin vestiar ca femeile dau din pedale ca se se urce pe el ... asa simpatic e? Hai mai! Nebunieee!
Abia astept sa aflu cum e?! Ce e?! Ce se intampla acolo!!
Unde? 
La GymboDance Sibiu ii mai gasiti si pe FB

O sa revin cu detalii!
Just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu