18 iunie 2009

Dincolo de vorbe


Cati dintre noi nu am fost barfiti?
Sau cati dintre noi nu si-au auzit vorbe urate despre ei?
Pai sa vedem...majoritatea dintre noi, daca nu chiar toti...
Depinde de fiecare cum reactioneaza atunci cand ca din intamplare ajung sa le auda, depinde daca dupa ce le-ai auzit mai poti tine capul sus sau daca mai ai curaj sa iesi pe strada si sa zambesti ca si cum nu ai auzit vobele din spatele cortinei...
Viata e o piesa de teatru si atata timp cat esti pe scena toata lumea te aplauda si iti zambeste, dupa ce cortina s-a tras ... depinde doar de tine daca mai vrei sa joci sau nu dupa ce ai citit in ziar criticile cronicarilor.

Toate barfele pleaca de la un adevar, asa ca oricat de dur ar suna si oricat de absurd ti se pare atunci cand "barfa" ajunge la tine...tine capul sus se putea mult mai rau!!!(Tine minte asta...crede-ma intotdeauna se putea sa fie mult mai rau)
Daca nu esti barfit,nu esti o perosana importanta (am auzit si eu asta pe la tv)...asa ca fi mandru ca prietenii tai vorbesc de tine, asta inseamna ca esti cineva pentru ei sau cel putin le-ai dat un subiect de discutie.
Daca totusi barfele nu se opresc si ele continua si continua...i-a o "pauza" de la gasca ta de "prieteni"...dupa un timp te uita, vin cazuri noi,discutii noi(stiu ce zic).E ca si cum actorul principal se retrage pentru o perioada din lumina reflectoarelor si restul lumii pur si simplu il uita,doar din cand in cand mai citesc ceva pe ultima pagina despre el...dar atentie cand revi!!!E important cum iti faci din nou intrarea...

Vorbele din spatele cortinei le-am auzit si eu...si auch...oamenii astea sunt nemilosi, rai nu mai sunt de mult!!!
Ce e cel mai absurd e ca nu dor vorbele pe care le auzi si doare cel mai tare de la cine vin...
Priveste dincolo de vorbe ... s-ar putea sa se afle o persoana diferita de ceea ce ai auzit tu!
Priveste dincolo de cuvinte ... ceea ce iti zice inima e mai puternic decat orice alt cuvant!!
Priveste dincolo de oameni ... s-ar putea sa ai o surpriza atunci cand descoperi ca e diferit!

!!Tin capul sus...stiu ca sunt mai buna decat ceea ce zic Ei!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu