21 februarie 2010

Personalitate

Personalitatea = Ceea ce caracterizează o persoană și o deosebește de oricare alta; caracterele proprii ale unei persoane; originalitate, individualitate ( definitia care o gasim in dex )
Personalitate inseamna sa stii ce vrei, sa stii ce-ti place, ce nu-ti place, ce accepti, ce nu accepti, inseamna sa ai pareri proprii, sa-ti faci simtita prezenta si sa stii cine esti!
Dar cum se traduce o persoana cu personalitate puternica?? 
O personalitate puternica insamna sa nu te lasi influentat de cei din jur, sa-ti urmezi visurile si scopurile indiferent de ceea ce se intampla, sa stii sa te adaptezi cand situatia ti-o cere, pana la urema sa fi om. sa gresesti si sa stii sa recunosti cand o faci. sa ai puterea sa fi sincer cu tine, sa stii sa te iubesti cu bune si cu rele, sa stii sa ceri ajutor cand simti ca te scufunzi. sa stii sa lupti cand simti ca toti sunt impotriva ta. sa stii sa fi tu asa cum iti place tie si cum te simti tu bine in pielea ta.
Personalitatea inseamna sa ai incredere in propriile forte, sa nu te lasi doborita de esecuri ci sa le depasesti, sa inveti din ele sa devii mai puternica, sa traiesti convinsa ca ai mari sanse de reusita in tot ce iti propui, sa inlaturi energiile negative din jurul tau si sa traiesti descatusata de orice imprejurare, dar mai ales inseamna sa nu uiti niciodata sa te sacrifici pentru cei iubiti, dar inainte de toate sa nu uiti sa te sacrifici pentru tine insati, pentru implinirea ta personala, ca tu esti cel mai important lucru in viata aceasta.

!This is a game to you, but not to me. Because, unlike you, I still have something to prove
!!I better read between the lines

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu