03 februarie 2010

Prin ochii nostrii

"Toti cautam fericirea,putini gasim iubirea,dar ceea ce cautam cu adevarat este dragostea pura si absoluta" … nici nu mai stiu unde am citit fraza, dar oare ce cautam?
Nu stiu daca am crezut vreodata cu adevarat in existenta sufletului pereche, la fel cum nu stiu daca am crezut vreodata in multe alte lucruri frumoase, menite sa scoata fiinta umana din singuratatea in care tinde sa se afunde cu fiecare dragoste pierduta, cu fiecare speranta care moare pe altarul fericirii negasite. Si asta pentru ca, in fond, sunt o fiinta mai singuratica decat altele sau poate doar mai putin adaptabila unor tipare pe care oamenii le construiesc neincetat in propriile lumi.
Ne creem tipare dupa care ne ghidam in viata.Vrem ca barbatul de langa noi sa fie inalt, brunet, saten, blond, destept, romatic si devreme acasa.WOOW!!Daca exista un barbat care sa se incadreze in tiparul nostru atunci fie e casatorit sau e gay ... deci fetelor trebuie sa ne schimbam standardele dupa secolul in care traim...daca nu ramanem singure.

Exista o gluma veche despre un barbat miop care si-a pierdut cheile pe intuneric si le cauta in jurul unui felinar. Apare o persoana care se ofera sa-1 ajute sa le gaseasca, dar mai intai il intreaba: "Esti sigur ca aici le-ai pierdut?" Miopul raspunde: "Nu, da' aici e lumina."
Oare am ajuns sa cautam doar acolo unde ne e mai usor? Oare barbatul "perfect" este in fata noastra si noi nu trebuie decat sa ne punem ochelari de vedere?

!Perfectiunea exista doar atunci cand cel de langa noi e perfect prin ochii nostrii ...
!!Dupa o zi "nebuna" de lucru poate cel mai frumos lucru e caldura si linistea ochiilor care vrei sa te privesca ...
 !!! O melodie pentru sufletul meu de azi Horea Brenciu- Lucruri simple 

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu