21 decembrie 2010

In unele zile

In unele zile cand iti vine sa iubesti, atunci iubeste! Nu te mai gandi la nimic, daruieste, saruta, rasfata-te, bucura-te. Simte si accepta tot ce ti se ofera, dar daruieste si tu. Razi, zambeste, bucura-te. Uita de tot si de toate. Fii fericit!
In unele zile cand esti trist, atunci mergi in locusorul tau si stai acolo. Plangi, daca este nevoie. Rupe, distruge, zbiara, dar dupa trebuie neaparat sa zambesti. Dupa, tine capul sus si mergi inainte orice ar fii. Da-ti doua palme daca este nevoie. Cum spune si o vorba "totul trece, nu ai de ce sa fii trist!"
In unele zile cand nu intelegi oamenii, dar crede-ma nici ei pe tine. Nu te mai agita ca un titirez. Lasa-i sa vorbeasca, sa te barfeasca, sa comenteze. Asculta-i, dar nu pune la suflet. Tu stii cine esti, ei sunt doar niste pioni in viata ta. Zambeste celor care te vorbesc urat, nu fii ca ei. Rautatea inseamna urat, iar tu pentru tine esti cea mai frumoasa persoana. Cei care te apreciaza sunt cei de langa tine, cei care te tin de mana, te imbratiseaza si iti spun "Sunt prosti, ca nu vad ceea ce vad eu in tine!"
In unele zile viata se poate schimba radical, iar atunci reactionaza!

!John Mayer - Waiting On The World To Change
   


Just me,

Un comentariu: