13 februarie 2011

Accesoriu = Telefonul mobil

Am trei cereri atunci cand vine vorba de telefonul mobil:
unu: sa pot vorbi la el
doi: sa scriu repede un sms
trei: sa pot face cate o poza atunci cand vreau sa surprind cate un moment
Fara internet, jocuri si alte lucruri pe care nu-si au rostul. Parca si aud: woman!!!
Zile astea ma gandeam cat de mult pot rezista fara telefon. Raspund: muuulte! Da, eu!! As renunta la el fara sa clipesc si nu cu prea multe remuscari. Motivul nu ar fii ca nu-mi place telefonul pe care il am acum (!e chiar simpatic Lg-ul), pur si simplu "I think I hate something!"
Telefonul pentru mine nu e cel mai important accesoriu. Multi isi cumpara telefoane ca sa fie in ton cu ultimele gadgeturi, eu il cumpar ca sa pot vorbi si a tine legatura cu lumea din jurul meu.
Ultimul meu mobil. Un Samsung cu clapeta. Ooo da, cat de mult l-am mai folosit. Imi aduc aminte ca toti prietenii mei se plangeau ca nu ma aud, ca baraie si ma rugau sa-mi cumpar altul. L-am folosit si refolosit chiar daca clapeta se misca din toate incheieturile, bateria tinea doar o zi si saracul arata de parca tocmai iesise dintr-un razboi. Dar, era al meu, chiar daca nu mai mergea foarte bine, era ok pentru mine. Pana cand intr-o zi o cedat. Saracul!
M-am ales cu un Lg cu touchscreen. Proasta alegere sau recomandare proasta. Nu e perfect: incalca regula doi, nu pot sa scriu sms-uri rapide. In rest, nici dupa un an nu stiu ce lucruri poate sa faca.

Just me,

2 comentarii: