25 februarie 2011

Visator romantic

In fiecare dintre noi exista un visator. Un naiv romantic. Visam cai verzi pe pereti si uitam sa mai deschidem ochii, sa mai privim in ochi realiatatea.
Visam ca avem tot ceea ce nu detinem.
Visam sentimente si trairi pe care nu le posedam.
Visam fericire, atunci cand noi nu stim sa oferim fericire.
Visam sentimente pe care nu stim sa le aratam.
Visam, visam si iar visam ...
Ne dorim lucruri mari, imposibile, crezand ca intr-o zi cu multa rabdare si perseverenta ele o sa devina realitate. Nu ne dorim niciodata lucruri mici. Cand visul se transforma in realitate. Cand realitatea e exact ca in vis. Esti pregatit sa faci fata? Da!! Striga inima in tine, dar nu stii, copil naiv, ca din clipa in care visul nu mai e vis si e pura realitate, atunci incepe greul? Ai castigat o lupta, dar ce faci cu razboiul? Nimic nu e imposibil si totul e probabil. Urmeaza-ti visul, orice ar fii! Ramai un visator romantic ...
Uneori, lucrurile care le doresti cel mai mult nu se intampla atunci cand vrem noi si niciodata cum vrem noi. Cateodata, lucrurile la care nu te-ai fii asteptat niciodata, se intampla adesea atunci cand te astepti mai putin.
Intalnesti mii de oamenii zilnic, si niciunu nu-ti ajunge la suflet, dar intr-o zi intalnesti o persoana the one si viata ta se schimba pentru totdeauna. Esti pregatit?

Just me,

2 comentarii: