30 august 2011

N-ai cu cine!

Pe str Maramuresului e un TransAgape, chiar acolo sus in curba. Hai ca-l stiti! E bun si are vad chiar ok, doar ca nu prea ai pe unde parca daca esti cu masina.
Azi, ma grabeam si bag tare sa ajung la destinatie, hopa o coada maricica in fata mea, iar masinile inaintau cu greu. Nervi, oftarii la greu si incep sa ma gandesc de ce nu am luat-o pe un alt drum.
Ma, carei hupa?! Ok, e ora 17, dar de cand cu centura nu mai e asa de aglomerata varianta.
Imi lungesc gatul si vad un Audi lasat pe avari chiar sus in curba, iar noi muritorii cu o vizibilitate destul de scazuta trebuia sa-l ocolim. Incep claxoanele. Normal, te gandesti unde e proprietarul masinii si de ce naiba o oprit acolo. O fi ramas in pana, de ce o lasat masina chiar acolo, ganduri si ganduri cu ceva cuvinte divine.
Ajung cu viteza melcului turbat si eu aproape de nastrusnica masina. Si ce-mi vad ochii. Mohaa, o gazela blonda pe tocuri de 10 topaia mandra de ea cu un pachet de tigari in mana spre masina. Apai, sa nu vezi claxoane, cuvinte divine care incep cu sa-mi bag/ si-mi scot. Multe degete aruncate la greu pe geam - erau pe alese toate!
Pana si eu imi caut claxonul sa o bip-ui un pic! Gazela blonda intra in masina si pleaca linistita. Normal!
Mno, n-ai cu cine! Cand exista tupeu, apai exista!

Just me,

2 comentarii:

  1. "E bun si are vad chiar ok, doar ca nu prea ai pe unde parca daca esti cu masina."

    Ia mai citeste o data si vezi unde-i buba. Nu ma supar daca nu postezi comentariul, dar am zis totusi zic, 2 ochi in plus ajuta uneori.

    Te mai mira si blonda si pitzi. N-ai mai cu cine, sincer asa este.

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ca are o scuza - e blonda :))

    @An da bine ma, tu nu ai obs. ca a scris in graba fata? cred ca era la volan :))

    RăspundețiȘtergere