30 octombrie 2011

Blogmeet

Zilele astea m-am confruntat cu o mare dilema. Trebuia sa fiu la aceeasi ora in trei locuri diferite, toate la fel de importante pentru mine si imposibil de sincronizat sa ajung la toate.
Joi: aveam un super date, o intalnire cu bloggeri din Sibiu si bineinteles ora de Aerobic Dance! Toate s-au sincronizat atat de perfect la aceeasi ora minunata - 19.
Sunt eu o Supergirl, dar nici chiar asa! Stiam ca la date nu o sa stau mult de cand i-am vazut fata de om obosit si plictisit, pe langa asta am mai condimentat si eu intalnirea cu gura mea mare care nu mi-a tacut deloc. Totul s-a sincronizat atat de bine pana la ora 19 cand trebuia sa ajung la NY sa ma vad cu bloggeri mei. Puteam sa ma duc si la ora de sport la Gymbo Dance, dar am zis sa nu intind coarda chiar asa de mult.

Bloggeri din Sibiu imi sunt tare dragi mie. Pe majoritatea ii cunosteam, dar ma bucur tare mult ca am cunoscut-o, in sfarsit, pe GG, dar fara Honey! Data viitoare sa nu mai lipseasca!
O aparut pentru prima oara si dl.Calin pe care l-am ofticat incat o scris despre asta si pe blog-ul lui. Sorry Caline, dar adevarul e pe diagonala!
In rest mi-au placut tare mult discutiile care incepeau cu: am facut asta si aia, iar raspunsul universal era: stiu, am citit pe blog-ul tau despre asta!
S-a vorbit mai mult de o ora despre niste sosuri si degustarea lor. Nici acum nu mi-am dat seama care era idea discutiei, tot ce am inteles ca erau facute cu mult nisip.
Plus alte discutii pe care nu am cum sa le divulg aici!
Abea astept sa ne mai vedem! Poate o sa vin si eu cu cel mai nou bloggar din Sibiu! Surprizaaaa!

Just me,

9 comentarii:

  1. Nu mă trage de urechi, şi eu aveam mai multe lucruri de făcut în acelaşi timp, am fugit la două filme în două locaţii, în intervalul orar în care a avut loc întîlnirea. Voi scrie despre ele, impresionante! Mi-ar fi făcut plăcere să fiu acolo, poate data viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a zis GG, asa ca erai absenta motivata! Sper sa ne vedem curand! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. bine ca ai reusit sa scapi de date... sper sa nu citeasca blogul saracul de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu fiti rele cu baietii ca muriti nemaritate :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Off! Nu era chiar atat de plictisit baiatul, pt ca la Blogmeet am venit tot un zambet!:)
    Sper ca m-am scos! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. incantat de cunostinta. iti citesc blogul aproape zilnic de cand am aflat adresa:D nice.

    RăspundețiȘtergere