31 ianuarie 2013

Daca asta e! Altceva nu exista!

Cred in cuvinte din tot sufletul. Chiar daca viata mi-a demonstrat ca ele nu schimba inimi si nici nu intorc oameni din drum. Am invatat ca oamenii nu se schimba pentru oameni, oricat de speciali si deosebiti ei ar fii. Suntem ceea ce suntem si facem lucrurile pe care le stim, pentru ca in final conteaza prea putin ceea ce credem, ceea ce speram si ceea ce ne dorim.
Am invatat sa fac lucruri pe care nu le mai regret indiferent de rezultatul final. Adevarul e ca, daca intelegi, lucrurile sunt asa cum sunt ele; daca nu le intelegi, lucrurile sunt tot asa cum sunt ele. Pe ideea: daca asta e, atunci altceva nu exista!
Cred ca lucrurile merg mai prost sub presiunea preocuparii de a le face sa mearga bine, iar asta uneori nu e bine. Dar, stiu ca exista si lucruri care stim ca uneori sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Construieste in noi, noi vise. Zic: Visele vin, visele se duc, dar vin altele ... bineinteles!

!The more things change, the more they stay the same. And sometimes, oh, sometimes change is good. Oh, sometimes, change is everything!

 Just me!

Un comentariu: