13 ianuarie 2013

Duminica ... 13!

Au trecut 13 zile din noul an si am o stare de bine. Am intrat in noul an cu o stare noua si mi-am dat seama ca anul acesta nu mi-am pus nicio dorinta anume la trecerea dintre ani, iar asta poate sa ma duca cu gandul ca totul e posibil anul acesta. Am incredere ca anul acesta o sa fie un an minunat, plin de schimbari si cu o noua atitudine in suflet!

De fiecare data cand vorbesc de schimbari si lucruri noi pe care mi le doresc sa se intample in viata mea, patesc sa ma intalnesc cu acelasi gand, pe care acum il consider stupid, dar ma tine ocupata, se pare, zile bune. Ma gandesc serios sa-mi schimb, din nou, culoarea parului. 
De data asta nu mai vreau frumosul si perfectul blond, pe care eu una il ador. Ma gandesc la un roscat frumos. Acel roscat inchis aproape pruna, dar totusi roscat. 
Mno, gandul asta nu ma lasa in pace chiar imi da fiori. si ma stiu cand mi se pune pata nu mai pot iesi din acest labirint pana nu ma vopsesc. Dupa, constat poate ca a fost o gresala ... Asa cum s-a intamplat si data trecuta cand m-am vopsit blondina si unde dupa am bifat in jurnalul vietii si ingrosat literele, cele mai importante cuvinte ever: "Clar! Blondul nu ma prinde!"  Da! Am fost blonda 2 luni!
Deocamdata sunt la stadiul - oare mi-ar sta bine roscata?!
In ceea ce priveste alte schimbari, ehh acolo e cu totul si cu totul alta poveste!

Aaaa sa nu uit: La multi ani ... 2013! Pupici si alte alea alea  (:

Just me!

2 comentarii: