28 noiembrie 2013

Stiu. Ceva de genul asta!

"Aş pleca la muncă zambind dacă mi-ar face micul dejun şi mi-ar spune că mă iubeşte numai din ochii calzi de sub părul ciufulit. M-ar fi dor de ea dacă nu m-ar suna intruna şi dacă nu m-ar intreba nimic cand aş veni tarziu de la muncă. Aş iubi-o pentru că nu-şi barfeşte prietenele, pentru că nu-mi urăşte prietenii, pentru că nu ţipă la nimeni şi, mai ales, pentru că ii strălucesc ochii de cate ori mă vede şi pentru că inchide ochii cand o sărut. Mi-ar fi nespus de dragă cand m-ar adormi mangaindu-mă pe spate, cu degetele şi cu sărutări cuminţi. Mi-ar fi greu să mă uit după alte femei cand iubita mea stă picior peste picior cu atata graţie şi cand orice rochie simplă pe care o imbracă trezeşte dorinţa unui alt bărbat de a i-o da jos. Aş adora-o pentru libertatea de care ne-am bucura impreună şi pentru că nu mi-ar spune niciodată că-i obosită cand aş vrea să fac dragoste sau sex cu ea. M-aş topi după ea dacă le-ar zambi fostelor mele amoruri şi dacă nu m-ar intreba nimic după aceea... M-aş uita in neştire la ritualurile ei, cand mi-ar da voie, pentru că aş fi nebun după ea cand şi-ar pune ciorapii, cand şi-ar rimela genele sau şi-ar peria părul, cand ar uda florile sau ar pregăti masa... Aş da orice să-i aud vocea limpede cand m-ar enerva toţi la serviciu şi aş ieşi cu ea in fiecare seară dacă n-aş auzi-o plangandu-se că n-are cu ce să se imbrace. Mi-ar plăcea să fie neajutorată doar atunci cand are nevoie de mine, bărbatul ei... Probabil că nu ne-am plictisi nicicand impreună dacă am şti să ne lăsam spaţiu şi dacă iubita mea ar şti să tacă şi să viseze, să citească langă mine şi să-mi asculte muzica... Mi-ar fi de-ajuns să-mi fie cea mai dragă din lume şi din viaţă dacă aş vedea-o că-i vine să plangă după ce am fost rău cu ea şi aş fi nebun după ea dacă n-ar plange... I-aş iubi lacrimile doar cand ar fi de dor sau de prea multă iubire şi i le-aş stinge cu ale mele..."
M.Radulescu

4 comentarii:

  1. Eh, na... asta ar iubi-o doar "daca"... Stim cu totii ca in iubire lucrurile nu stau asa. E simplu, ori salivezi dupa el/ ea, ori nu :))
    Uite, material la schimb. O alta perspectiva... de data asta una care mie imi place un pic mai mult: http://www.gandul.info/magazin/scrisoarea-emotionanta-pe-care-tatal-unei-fetite-i-a-scris-o-despre-viitorul-ei-sot-11717007

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea se pare ca ai dreptate si mie imi place un pic mai mult (poate cel mai mult) scrisorica ta!
      Sa ne intelegem e mai important se pare (siguuuuur) sa fim noi si sa nu incercam sa ne schimbam pentru un oarecare el.
      Pup

      Ștergere
  2. Este normal sa negociezi si sa asculti de celalalt, vine natural atunci cand iubesti. De altfel, ca sa existe progres, trebuie sa existe si un schimb. Iar exemplul de mai sus dat de Raduleasca e usor tamp pentru o femeie la 40 de ani... Ea practic iti sugereaza sa joci un teatru pentru cineva care poate e happy vazand in fata lui o iubita perfecta, dar ce e real? El iubeste o actrita, iar ea la un moment dat o sa oboseasca. Cum ar spune un mare geniu: it's not ok... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este incredibil cum unii oameni "joaca" un rol doar ca sa fie iubiti..

      Ștergere