20 mai 2014

Nu, exista coincidente!

Coincidentele nu au nicio legatura cu mine, iar asta am invatat-o doar de cativa ani.
Nu cred in ele nici daca vad realitatea verde fata in fata. Nu cred. Nu exista intalniri intamplatoare, situatii neprevazute care tu ca omu' sufletului nu stii cum ai ajuns acolo.
Nu cred ca universul a conspirat asupra ta si printr-o coincidenta ireala te-ai trezit intr-o situatie neprevazuta numira: coincidenta.  
Sa te afli: exact cu cine nu trebuie in momentul respectiv, unde nu trebuie si la exact ora aia.  Nu exista!

Nu stiu daca exista ceva care sa exprime uimirea mea din momentul impachetat frumos numit "coincidenta". Am auzit multe si am trait multe lucuri care mi-au lasat un gust amar si o uimire frumoasa pe fata. Sincer sunt persoana care ii place sa asculte "scuza" si intotdeauna, dar intotdeauna zic: "Wow asta e noua."
E amuzant sa vezi cum se agita - omu' sufletului oricare ar fi el sau ea!

Un el - nu un oarecare - imi spunea raspicat si tare: "Alexandra, nu exista coincidente doar intamplari cu o conjuctura nefavorabila pentru tine."

Un el versat mi-a dat o lectie de viata:
Atunci cand te afli la locul nepotrivit, cu persoana nepotrivita si in momentul nepotrivit ... sa nu recunosti niciodata, dar niciodata ma repet niciodata ca tu ai fost in momentul ala acolo.
Il iei pe nu in brate, desi exista dovezi clare, poze si oameni care sa sustina ... nu e NU orice ar fi. Pe ideea: Cat de prost sa fii sa recunosti?!
ok. Sunt multi, dar mai sunt si vreascuri bune :)

Dupa potop, tine doar de noroc si de tine ..


Nota:
VERSÁT, -Ă, versați, -te, adj. (Despre oameni) Cu experiență, priceput, competent (într-un anumit domeniu)
Acum stii! (:

Just me!

2 comentarii: