11 septembrie 2011

Decizii

Decizii, decizii si iar decizii!
In fiecare zi luam diferite decizii care au un impact mai mare sau mai mic asupra vietii noastre. Unele decizii iti pot schimba viata!! Si te gandesti cum doar gandul, sau micul impuls ti-a dat toata lumea peste cap. Viata presupune decizii mai mult sau mai putin constiente de foarte multe ori intro zi, saptamana, luna, an; pe unele dintre ele nici macar nu le mai percem ca fiind decizii, au devenit automatisme.
Nu numai decizile tale iti schimba tot universul si deciziile celor din jur. Cei mai multi dintre noi suntem resonsabili de asta.

Ce facem insa atunci cand avem de luat decizii importante, care la un moment dat pot fi ireversibile? Cat de repede putem lua o decizie si mai ales, cum putem avea certitudinea ca am luat cea mai buna decizie?! Ce sau cine poate garanta ca o decizie luata este Buna sau Rea?! Sau ca o decizie luata acum poate parea la fel de adecvata si peste o perioada de timp?

Cred ca dupa framantari interioare, analize si calcule mai mult sau mai putin exacte, dupa nopti nedormite, este important sa iei o pauza, sa te detasezi de problema si sa lasi viata sa curga - sa fie, sa se manifeste! Cand te astepti mai putin, vine ideea salvatoare!
Insa, important este sa te defocusezi, sa reusesti sa te relaxezi, sa ai rabdare, sa astepti. Inconstientul va procesa in continuare informatiile, fara insa ca partea constienta din tine sa mai participe, sa mai consume energie.
In aceasta perioada este important sa iti asculti Sufletul, sa fii cu tine, sa te apleci asupra ta, asupra interiorului tau; si atunci raspunsul nu va intarzia sa apara!
Atunci te vei cunoaste pe tine insuti asa CUM ESTI, iar deciziei ii vei da voie SA FIE! 

Just me,


2 comentarii:

  1. f bine ar fi sa realizezi ca deciziile tale...pot schimba intregul univers al oamenilor de langa tine...sau a oamenilor pe care nici nu ii cunosti. Seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Subiectiv ne spui ca îți este frica sa faci alegeri in viața care mai târziu se pot dovedi gresite deci cu alte cuvinte esti ca noi toți ceilalți..obiectiv te poți referi la "el" căruia i este frica sau nu vrea sa faca alegerea pe care tu o astepti...ASA ca ...așteptare plăcută in luarea unor decizii,a ta sau a lui:)...dar timpul trece tic tac tic tac...

    RăspundețiȘtergere