07 martie 2013

Baba de martie

Ca in fiecare an, astazi a fost baba mea - 7 martie. Un simplu calcul matematic demostreaza asta: 16 (august) = 1+6 => 7!
De ieri imi faceam mari sperante ca astazi va fi soare si frumos afara si o sa fie o baba frumoasa, cu un cer senin si multa bunadispozitie. Da, aveam asteptari mari de la baba mea, poate era o asteptare ridicola, dar in sinea mea vroiam sa vad putin soare.
Din pacate, soarele nu aparut deloc, nici macar pe strada mea, nu sunt foarte supertitioasa, dar parca aveam nevoie de asa ceva.
 “Se spune ca vremea din aceste zile releva starea launtrica si bunatatea sufleteasca a fiecarei persoane. Astfel, daca vremea este frumoasa si soarele straluceste, omul este voios si bun la suflet si ii va merge bine tot anul urmator. In schimb, daca vremea este intunecata, acela nu va fi un om bun la suflet si va fi suparacios tot anul. Pe de alta parte, se spune ca daca ninge sau ploua in acea zi este semn de bogatie“, spune Paula Popoiu, muzeograf si director al Muzeulului Satului din Bucuresti.

!7 martie, poate nu o zi de primavara reusita, dar e o zi!
Singurul soare pe care l-am vazut a fost acesta ...

Asa ca, daca tot anul sta sub semnul norocului, de ce sa nu ni-l facem chiar noi...?   
Anul acesta incepe operatiune: "construirea norocului"!
Oare de cata caramida am nevoie?
Oricum eu sunt momentan doar la fundatie. 
My sweet smile! (:
 
Just me!

2 comentarii:

  1. eu am avut noroc cu baba anul asta si fara sa imi dau seama mi-am ales baza tot facand un calcul cu ziua de nastere(27 si am ales 5).sunt convinsa ca vei avea un an frumos si fara baba de anu asta mai intunecata :) La multi ani de ziua femeii:*
    http://ideasinthebottle.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca am vazut pana la urma o raza de soare :)
    La multi ani si tie! pupici

    RăspundețiȘtergere