14 martie 2013

I like: Hotel Binderbubi Medias

Am un job care presupune multa munca si o maxima concentrare a tuturor lucurilor pe care fac. Asa ca, weekend-urile le pastrez pentru mine, pentru sufletul meu. Incerc sa ma relaxez foarte mult si uneori imi place sa evadez din Burgul meu iubit. 
Ador sa petrec un weekend pe luna departe de agitatia din oras, dar nu foarte departe de Sibiu. Din cauza asta aleg pensiunile si hotelurile situate langa o padure, uneori izolate de lume. Acelea care-mi ofera linistea de care am nevoie pentru a-mi incarca bateriile. 
Mi-a atras atentia ...

Acesta este asezat intr-o zona pitoreasa a orasului Medias. Amplasat in vecinatatea padurii, ofera o panorama superba asupra municipiului Medias si a imprejurimilor. 
Hotelul dispune de 40 de camere spatioase, elegante si luminoase, in care totul a fost gandit pentru a-ti oferi o sedere cat mai relaxanta, confortabila si placuta. Privelistea incantatoare pe care ti-o ofera ferestrele si adierea proaspata de aer curat dinspre padure iti sunt oferite din partea casei! 

Iti poti alege camera dupa mai multe criterii. Au camere pentru nefumatori si camere pentru fumatori, camere standard si camere cu mansarda, camere cu mobiler unicat, pictat in frumoasa si vesela traditie saseasca sau camere cu mobilier modern. 
La toate acestea se adauga doua apartamente de lux: “Cleopatra” si “Fiore”.
Fiore
Cleopatra
Restaurantul BinderBubi, cu cele doua saloane ale sale elegante si rafinat mobilate, poate gazdui pana la 230 de persoane. Ferestrele ample iti ofera peisajul colorat al Mediasului si privelistea dealurilor impadurite, iar seara, prin acoperisul de sticla, milioane de stele si luna insasi vor straluci pentru tine.

Piscina semi-olimpica, acoperita cu sticla, prin care vezi norii pufosi avansand domol pe albastrul limpede al cerului si cu peretii sai vitrati care lasa sa se intrevada frumusetea peisajului.
Starea de bine pe care ti-o da o sedinta de sauna are ceva special.
 Mai mule detalii gasiti pe site-ul lor : Hotel Binderbubi Medias
Ii mai gasiti si pe Twitter si FB
O escapada perfecta dupa o saptamana agitata...  si nu numai!

Just like!

4 comentarii:

  1. Frumos hotel,destul de scumpe camerele..merita escapada de stresul cotidian alaturi de un fat frumos atata timp cat nu iti sopteste"te doresc Roxi"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...arată superb şi mi-aş dori să trăiesc o escapadă romatică împreună cu soţul meu în această locaţie.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
  3. O escapada romantica e intotdeauna un vis frumos ...

    RăspundețiȘtergere