27 februarie 2010

Lucruri neasteptate

Ne dorim lucruri mari, niciodata lucruri mici.
Avem teluri inalte si aspirati marete, dar uitam de lucrurile marunte care ne aduc bucuria din suflet.
Ne lasam dusi de val si uitam sa mai vedem ceea ce facem si ceea ce putem distruge in atingerea fericirii noastre. Poate cel mai trist e atunci cand incepem sa realizam ce am facut, cand totul devine clar ... nu facem nimic.
Uneori te certi si cineva trebuie sa-si ceara iertare.
E ciudat, dar atunci cand te certi cu cineva sau dezamagesti … cineva trebuie sa apara sa-si ceara iertare...sau cel putin asa ar trebui sa se intample.
Si-mi sopteste la ureche: O sa apar...chiar daca urilii si tipi...o sa apar tot timpul. ok?

Toti suntem grozavi, toti suntem unici prin felul nostru, toti credem ca avem ceva special in noi, poate pentru noi suntem perfecti, dar mai trebuie sa-i convingem pe cei din jurul nostru, iar daca reusim asta totul poate sa fie mai perfect decat te asteptai.
Toti avem asteptari si sperante …
Atunci cand asteptarile noastre nu se implinesc sau nu se concretizeaza in ceea ce noi am visat ... negrul devine mai negru.
Cateodata speranta ca lucrurile o sa mearga mai bine e tot ce ne mai ramane. Poate fara ea nu am mai fii oameni si am ratacii pe drumuri singuratici si confuzi ... fara sa stim cine suntem si ce vrem.
Asa ca speranta e singurul lucru care ne face sa ne simtim mai bine si sa mergem inainte.
Uneori lururile la care nu te asteptai niciodata te palesc in fata si te trezesc … te baga mai in ceata, iar visele se ratacesc in necunoscut …
De ce ne agatam de asteptarile noastre?
Pentru ca speranta e ceea ce ne tine in viata...in picioare...ne da energie sa mergem mai departe atunci cand neasteptatul apare cand totul era bine.
Speranta e inceputul ...
Lucrurile neasteptate sunt cele care ne schimba viata...

!People want to be loved this is the only reason anyone would do anyting stupid.

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu