13 februarie 2010

Ma bucur ca nu stii

Cine a zis "ceea ce nu stii, nu te poate rani" era un mare idiot. Pentru ca se pare ca ceea ce nu stii ce se intampla in jurul tau e cel mai neplacut sentiment.
La prima vedere e cat se poate de adevarat, dar ce facem atunci cand lucrurile incep sa iasa la iveala? Cand minciuna devine adevar?
pai atunci lucrurile incep se complice putin ...
In naivitatea noastra lasam ca unele lucruri sa treaca pe langa noi fara a le da prea multa importanta, fara a pune prea multe intrebari si fara a cauta lucruri ascunse care credem ca ne-ar rani. Desi cateodata unele lucruri sunt atat de evidente si clare, ne incapatanam si nu vrem sa recunoastem realitatea. Inchidem ochii si lasam lucrurile sa mearga de la sine, ne bucuram de fiecare moment fara a ne pune prea multe intrebari fara a dorii prea mult decat ceea ce ni se ofera.
Lucrurile se schimba atunci cand realitatea te loveste direct in fata sau mai rau se intalneste la o cafea cu tine si mai are tupeul sa-ti rada in fata. Iar atunci cand adevarul iese la iveala si afli lucruri pe care intradevar nu vroiai sa le stii niciodata ... important e cum facem fata si cum putem trece peste ele.
Oricat de mult negam ca nu e adevarat si tot ceea ce se intampla acum e doar un vis urat in care astepti sa te trezesti...nu e asa.
Nimeni nu te trezeste ... nici macar tu!!

 ... Cateodata la unele intrebari ... e mai bine sa nu ne mai chinuim sa aflam raspunsul ... pana la urma desi e infricosator sa nu stii ... exista totusi o speranta!!


!Inchid ochii si traiesc asa cum vreau ... fara prea multe intrebari ... pentru ca uneori raspunsurile sunt dincolo de cuvinte ...
!!When we get it right, ‘I’m sorry’ is perfect. - Don't forget Me - way out west

Just me,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu