04 septembrie 2012

Prin Sibiul meu: Tag the Flag

Amazing Race a venit la Sibiu. Duminica va avea loc evenimentul Tag the Flag.
Sibienii se pot inscrie la evenimentul-concurs Tag the Flag.

Dupa mai multe editii organizate pentru Targul de Craciun Sibiu, Noaptea Muzeelor, Festivalul Medieval „Cetati Transilvane” si firme particulare, evenimentul-concurs Tag the Flag revine cu o editie destinata barocului sibian. Organizatorii ii invita pe toti pasionatii de adrenalina si pe cei ce vor sa cunoasca orasul Sibiu intr-un mod inedit sa participe la Amazing Race-ul sibian de duminica, 9 septembrie.

Descoperiti orasul intr-un mod inedit
Evenimentul-concurs va incepe din Piata Huet de la ora 10:00 urmand ca participantii sa parcurga timp de 2 ore trasee precum cel militar, cel cultural sau civil, intr-un concurs plin de adrenalina. Cei inscrisi la Tag the Flag vor fi nevoiti sa treaca diferite probe pentru a primi indiciile ce ii va duce spre finish. Organizatorii nu vor sa spuna ce fel de probe vor fi incluse in programul de duminica dar cei ce doresc sa participe la Tag the Flag Baroc trebuie sa se astepte la orice, la editiile anterioare fiind savurate probe precum curse de masini de raliu, inot la Baia Neptun sau escaladatul cladirilor din oras.

Inscrierile se fac pe www.TagtheFlag.ro
Inscrierile pentru evenimentul-concurs de duminica au inceput, participarea fiind gratuita. Cei interesati sunt rugati sa se inscrie pe site-ul www.TagtheFlag.ro pana sambata seara. Echipele trebuie sa fie alcatuite din minim 3 si maxim 7 componenti, copiii sub 14 ani putand participa doar insotiti de un parinte.


Ce este Tag the Flag?
Tag the Flag este un eveniment-concurs in genul Amazing Race organizat de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) ce urmareste promovarea orasului Sibiu si locurilor mai putin cunoscute din acesta printr-o modalitate inedita si plina de adrenalina. Tag the Flag Baroc este un proiect inclus pe agenda culturala 2012 si este co-finantat de Primaria Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. La acest eveniment au participat pana acum peste 350 de persoane din toate colturile lumii cu varste cuprinse intre 6 si 53 de ani.


Pentru mai multe detalii consultati site-ul http://www.TagtheFlag.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu